Маурисио Почетино напусна работата си като треньор на Пари Сен Жермен

...
Маурисио Почетино напусна работата си като треньор на Пари Сен Жермен
Коментари Харесай

Почетино: Гуардиола трябваше да бъде уволнен седем-осем пъти заради Шампионска лига

Маурисио Почетино напусна работата си като треньор на Пари Сен Жермен през лятото след единствено 17 месеца отпред на парижани. Въпреки спечелването на лигата, мнозина смятаха предишния сезон за неуспех за френските колоси, защото те отпаднаха на осминафиналите на Шампионската лига от Реал Мадрид.

Почетино атакува критиците, които твърдяха, че неприятното му показване в Европа е повода за уволнението му, предполагайки, че в случай че това е по този начин, тогава може би други мениджъри като Гуардиола е трябвало да получат същата орис.

" Ако напуснах ПСЖ, тъй като не завоювах Шампионската лига, Гуардиола към този момент трябваше да бъде уволнен седем или осем пъти! Това са разнообразни действителности ", показа Почетино.

Нито ПСЖ, нито Манчестър Сити в миналото са печелили най-голямата премия в европейския футбол. И двете страни похарчиха огромни суми за футболисти, като купуват едни от най-горещите имена в света, само че към момента липсва във витрината им най-значимия футболен трофей на клубно равнище - Шампионската лига.
 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР